Доступність посилання

ТОП новини

У злочинах проти Майдану підозрюють 18 екс-посадовців – ГПУ


У злочинах проти Майдану підозрюють 18 колишніх високопосадовців, повідомив керівник Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк.

За його словами, більшість із них перебувають у розшуку.

«На даний час тут, на місці тільки є колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Загалом притягнуто до відповідальності понад 100 осіб. При цьому з органів МВС притягнуто понад 60 осіб», – сказав Горбатюк.

У лютому 2014 року під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинули понад сто людей, сотні були поранені, найбільше з яких – 20 лютого.

14 лютого затримали екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова за підозрою у «зловживанні службовим становищем за обтяжливих обставин» та «службовому підробленні». Печерський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або внесення застави у 3 мільйони 654 тисячі гривень. 17 лютого за Єфремова внесли заставу і звільнили з-під варти. За словами екс-депутата, заставу вніс колишній віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков.

XS
SM
MD
LG