Доступність посилання

ТОП новини

Із початку року на дебальцевському напрямку знищили 40 танків і майже 3 тисячі бойовиків − Лисенко


З початку 2015 року сили АТО знищили на дебальцевському напрямку 2911 бойовиків та російських військових. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко.

Також там знищили понад 40 танків, понад 30 бойових броньованих машин, близько 30 реактивних систем залпового вогню, сказав Лисенко.

Він також повідомив, що з 15 лютого, тобто з початку режиму припинення вогню, знешкоджено 868 бойовиків, 8 танків, 11 бойових броньованих машин чотири реактивні системи залпового вогню.

Ухвалені в Мінську чергові домовленості про чергове припинення вогню постійно порушуються. Зокрема, проросійські сепаратисти і війська Росії продовжили наступ на місто Дебальцеве на Донеччині і в змусили до відступу українські війська, які дотримувалися режиму припинення вогню і не могли дати повноцінної відсічі. Тим часом сепаратисти звинувачують у таких порушеннях українську сторону. Росія при цьому стверджує, що не зв’язана ніякими зобов’язаннями за мінськими домовленостями, бо, мовляв, є лише їхнім «гарантом», але не учасником.

XS
SM
MD
LG