Доступність посилання

ТОП новини

Вибух у Харкові: щонайменше 2 загиблих, 10 поранених


Двоє людей загинуло та десять було поранено в результаті вибуху, який стався сьогодні у Харкові від час Маршу єдності, повідомляє прес-служба МВС.

«Сьогодні близько 13:20 під час мирної ходи активістів Євромайдану та патріотично налаштованих громадян стався вибух. За попередніми даними, постраждало близько 10 осіб, серед яких – 1 правоохоронець. Двоє людей загинули на місці», – мовится у повідомленні.

«Наразі на місці події працює слідчо-оперативна группа, вибухотехніки та експерти-криміналісти, а також співробітники ДСНС. Постраждалим надається медична допомога, їх доставляють до лікувальних закладів.

Начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмітрієв заявляє про підозру скоєння терористичного акту. Робота слідчо-оперативної групи на місці події перебуває під його особистим контролем», – зазначають в МВС.

​Сьогодні кілька сотень людей у Харкові вийшли на мітингу на підтримку єдності України. Акція почалась біля Палацу спорту.

Журналісти повідомляють, що вибух пролунав, коли формувалася колона, щоб рушити від Палацу спорту до Площі Конституції, де планувалося проведення громадської панахиди за воїнами, загиблими в АТО.

XS
SM
MD
LG