Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі попередили теракт, загинув міліціонер – Аброськін


Силовики у Маріуполі попередили теракт, повідомляє начальник міліції Донецької області В’ячеслав Аброськін. За його словами, під час проведення спецоперації загинув міліціонер.

«Сьогодні о 18.15 у Маріуполі, район вулиці Пашковского, група швидкого реагування зупинила машину для перевірки документів. Диверсійно-розвідувальна група бойовиків відкрила вогонь. Під час сутички були важко поранені три співробітники міліції, один з них помер у лікарні. Один із злочинців був убитий під час переслідування, інший втік з місця події. Маріупольська міліція піднята по тривозі. Проводяться оперативно-розшукові заходи», – написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

«Ціною життя співробітника міліції Донецької області попередили теракт, який, можливо, забрав би десятки життів мирних маріупольців», – додав він.

За словами В’ячеслава Аброськіна, у зупиненій машині була сумка з вибухівкою. Наразі на місці працюють вибухотехніки.

22 лютого у Харкові під час мирної акції стався вибух, унаслідок якого загинуло 3 людей – 2 на місці, ще один помер у лікарні. Напад розслідують за статтею про теракт.

За інформацією радника голови СБУ Маркіяна Лубківського, Службі безпеки вдалося попередити вибух, який планувався у ніч на 22 лютого в Одесі.

XS
SM
MD
LG