Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор Волині звільнився після журналістського розслідування


Прокурор Волинської області Віталій Максимов звільнився після оприлюднення результатів журналістського розслідування.

За повідомленням прес-секретаря прокурора Волинської області Наталії Морахевич, Максимов написав заяву за власним бажанням без пояснень.

Раніше портал «Четверта влада» опублікував журналістське розслідування, в якому йшлося про дорогі машини та нерухомість, а також майже 7 мільйонів гривень на банківських рахунках, походження яких прокурор не пояснив.

Аналогічні претензії громадські активісти та представники Люстраційного комітету Рівненщини висувають до прокурора Рівненської області Сергія Кубрака. Упродовж дев’яти місяців Сергій Кубраку відповідь на запити журналістів щодо походження його дорогого позашляховика Audi Q7 звинувачував представників ЗМІ у необ’єктивності та «виконанні замовлення».

18 лютогоГолова Антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв оприлюднив депутатське звернення до Генерального прокурора України Віктора Шокіна з проханням перевіритиобгрунтованість підозр щодо прокурорів Рівненської та Волинської областей у законності отримання доходів у великих розмірах під час їхнього перебування на попередніх державних посадах.

XS
SM
MD
LG