Доступність посилання

ТОП новини

Смерть мера Мелітополя розслідують як умисне вбивство


Експерти назвали причину смерті міського голови Мелітополя
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:35 0:00

Медексперти встановили причину смерті міського голови Мелітополя

Смерть мера Мелітополя Сергія Вальтера правоохоронці розслідують як умисне вбивство, повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Запорізькій області Олександр Волкодав.

«25 лютого о 8.30 до мелітопольського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера «швидкої допомоги». На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та фахівці головного управління МВС України у Запорізькій області. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини першої статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство – ред.)», – повідомив Волкодав у четвер, 26 лютого.

Запорізькі медексперти встановили, що причиною смерті міського голови Мелітополя Сергія Вальтера стала асфіксія – удушення.

Вальтера знайшли повішеним дома у Мелітополі вранці 25 лютого. Майже відразу у місцевих ЗМІ з’явилася версія про його самогубство. Наразі ж правоохоронці не підтверджують і не спростовують цього, але подія розслідується як умисне вбивство.

Сергія Вальтера поховають у п’ятницю, 26 лютого, у Мелітополі.

XS
SM
MD
LG