Доступність посилання

ТОП новини

Міліція Дніпропетровська розшукує зниклого посадовця


Міліція Дніпропетровська розшукує зниклого директора департаменту корпоративних прав міськради Олександра Величка. Інформацію про це у четвер, 26 лютого, підтвердили у міському відділі міліції.

За даними з прес-служби міліції, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України «умисне вбивство» з додатковою правовою кваліфікацією «зниклий безвісти».

Про зникнення високопосадовця міської ради правоохоронцям повідомив виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Максим Романенко. За його даними, 25 лютого посадовець вийшов з будівлі, де працює, і невдовзі з ним зник зв’язок.

26 лютого Максим Романенко також повідомив, що вже звернувся до генерального прокурора, керівників МВС та СБУ про «зникнення і захоплення в якості заручника» керівника департаменту міськради. Романенко стверджує, що його підлеглий Величко у день зникнення зателефонував йому з невідомого номера і повідомив, що від нього вимагають, щоб Романенко написав заяву про звільнення.

«Величко підкреслив, що якщо цього зроблено не буде, то його життю загрожує небезпека», – сказав на прес-конференції Максим Романенко.

Секретар міської ради Максим Романенко був обраний депутатом Дніпропетровської міської ради від Партії регіонів. Виконувачем обов’язків Дніпропетровського міського голови він став після складання повноважень міським головою Іваном Куліченком, коли 2014 року того обрали народним депутатом України.

XS
SM
MD
LG