Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстріляли 29-й блокпост на Бахмутці – Москаль


Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль
Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль

Минулої ночі бойовики обстріляли з мінометів 29-й блокпост на Бахмутській трасі, повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

У цілому вчорашній день, 26 лютого, і минула ніч на Луганщині минули відносно спокійно, обстрілів не було в Станиці Луганській, Щасті, Троїцькому, Трьохізбенці, Попасній та гарячих точках, ідеться в повідомленні.

«Близько 22:00 бойовики обстріляли з мінометів 29-й блокпост на Бахмутці, що поблизу Новотошківки Попаснянського району. Даних про постраждалих немає. Крім того, на околицях Кримського (Новоайдарський район, поряд із колишнім 31-м блокпостом) періодично спалахували перестрілки із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів та мінометів між бойовиками й українськими військовими. Село внаслідок цих бойових дій не постраждало, даних про поранених військових також немає», – повідомляє сайт Москаля.

Кілька прифронтових населених пунктів усе ще залишаються без електроенергії (Кримське, Новотошківка, Троїцьке) та газу (Кримське, Нижнє, Світличне, Тошківка, Трьохізбенка). Відновлення цих комунікацій потребує значних зусиль ремонтних бригад, а в окремих випадках і доступу на окуповані території, твердять в обласній владі.

XS
SM
MD
LG