Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти проводять перегрупування сил та розвідку уздовж лінії зіткнення – Лисенко


В зоні АТО загинуло 3 вояків, противник здійснює передислокацію – Лисенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

На Донбасі спостерігається зменшення активності обстрілів позицій українських військових, водночас сепаратисти проводять перегрупування сил та розвідувальні дії уздовж всієї лінії зіткнення, повідомляє речник АТО Андрій Лисенко.

«Передислокація та накопичення сил та засобів противника відбувається в містах Стаханов, Луганськ та Красний Луч. Приховане стягування військової техніки та живої сил спостерігається біля міста Попасна Луганської області та міста Артемівськ Донецької області»,– заявив він.

За словами Лисенка, залишається загроза наступальних дій у напрямку Станиці Луганської, Щастя, Лисичанська та Маріуполя.

Бойовики угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють про найбільш гарячі точки 26 лютого – Широкине, Донецький аеропорт та прилеглі райони Донецька, західна ділянка траси Бахмутка, загалом режим припинення вогню дотримувався.

Раніше сепаратисти спростовували заяви українських військовихпро підготовку наступу на Маріуполь.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини та Росії домовились про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого. Останні два дні в штабі АТО фіксують зменшення обстрілів на Донбасі. Вчора українські військові почали відведення важкого озброєння від лінії розмежування, що також передбачено мінськими домовленостями.

XS
SM
MD
LG