Доступність посилання

ТОП новини

Росія: слідство розглядає всі версії вбивства Нємцова


Борис Нємцов
Борис Нємцов

У Москві слідчої завершили роботу на місці вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова, рух по Великому Москворецькому мосту відновлюється, повідомила журналістам офіційний представник МВС Росії Олена Алексеєва.

«Робота слідчої групи на місці злочину на даний момент завершена, всі докази, які можна було тут зібрати, зібрані. На даний час на проїжджій частині буде відновлюватися рух транспорту, слідчі дії будуть продовжені в інших місцях», – сказала представниця російського МВС.

Олена Алексеєва повідомила також, що на місті вбивства Нємцова слідчі знайшли шість гільз.

За інформацією представника Слідчого комітету Росії Володимира Маркіні, у Москві створено оперативний штаб з розслідування вбивства Нємцова.

«За попередніми даними, невідомий зробив з машини не менше семи-восьми пострілів у Бориса Нємцова, коли той ішов по Великому Москворецькому мосту», – сказав Маркін.

Як повідомила представниця Слідчого комітету Росії Юлія Іванова, слідчі розглядають всі версії щодо загибелі Нємцова, у тому числі і замовне вбивство і вбивство через політичні мотиви.

Бориса Нємцова застрелили у самому центрі Москви ввечері 27 лютого. За словами очевидців, у нього вистрелили щонайменше чотири рази. Нємцов помер на місці.

Під час вбивства Борис Нємцов йшов з дівчиною. За повідомленням представника МВС Росії, вона приїхала з України.

Борису Нємцову було 55 років.

Місце вбивства Бориса Нємцова
Місце вбивства Бориса Нємцова

XS
SM
MD
LG