Доступність посилання

ТОП новини

Зупинений у Києві п’яний озброєний суддя відповість за свої дії – Геращенко


Депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко
Депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

Суддя Макарівського районного суду Київської області Владислав Оберемко буде притягнутий до кримінальної відповідальності, стверджує депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Увечері минулої п’ятниці близько опівночі він сів за кермо позашляховика BMV X5 після вживання алкогольних напоїв. Його шлях пролягав Шевченківським районом Києва, де його на вулиці Ольжича зупинив звичайнісінький інспектор ДАІ. Суддя не став реагувати на сигнал інспектора з вимогою про зупинку», – повідомляє Геращенко у Facebook.

«Далі за ним була погоня з включеною сиреною по Києву. Після цього суддя зрозумів, що так можна і в стовп влетіти, і вирішив зупинитися...
Ця мерзота в суддівській мантії дістала свій зареєстрований пістолет Макарова і направила його на співробітника ДАІ зі словами «Я тебе зараз пристрелю», – пише радник міністра.

Відео з каналу Youtube Alex Elk

За його словами, далі міліціонери все ж змусили суддю вийти з машини для оформлення протоколу, а викликана оперативна група «зафіксувала факт наявності пістолета, встановила особу судді Оберемка і вилучила записи відеокамер як підтвердження факту погрози вбивством працівникам міліції при виконанні ними службових обов’язків».

Депутат Верховної Ради, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко пообіцяв контролювати цю справу, щоб «Оберемко не міг нічого ні з ким «повирішувати».

XS
SM
MD
LG