Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики продовжують обстріли вздовж лінії розмежування


©Shutterstock
©Shutterstock

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики 32 рази застосували зброю проти сил АТО вздовж лінії розмежування. Про це повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.2

«Протягом ночі з першого на друге березня в зоні проведення антитерористичної операції противник чотири рази завдавав вогневі удари на донецькому напрямку. О 21:55 і 22:20 селище Піски було обстріляне зі стрілецької зброї. О 22:55 незаконні збройні формування застосували артилерію проти позицій українських військ поблизу Авдіївки. О 02:20 наших воїнів в Пісках обстрілював снайпер. На маріупольському, луганському і дебальцівському напрямках порушень режиму припинення вогню з 9-ї години вечора 1 березня і до 6-ї ранку 2 березня не зафіксовано», – повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.

«14 разів терористи вели обстріл з артилерії і мінометів, 27 із стрілецької зброї та гранатометів. Також двічі ворог безуспішно намагався штурмувати наші позиції в Авдіївці на донецькому напрямку і в Луганському, поблизу Дебальцева», – зазначив Стельмах.

В угрупованні «ДНР» заявили, що за минулу добу українські силовики здійснили 26 обстрілів.

З часу підписання останніх мінських угод 12 лютого, які передбачали припинення вогню, відведення важкого озброєння і обмін полоненими, жоден з пунктів не виконується повністю.

XS
SM
MD
LG