Доступність посилання

ТОП новини

У Раді знову бійка, спікер закрив засідання


У Раді сталася бійка депутатів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:48 0:00

Бійка депутатів під час ракнового засідання

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закрив вечірнє засідання парламенту через чергову бійку в сесійній залі.

Бійка виникла між депутатами з фракції Радикальної партії та групи «Воля народу». Перед сутичкою лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко підійшов до керівника групи «Воля народу» Ігоря Єремеєва і вимагав, щоб із сесійної зали був виведений Сергій Мельничук, який пройшов до парламенту за списком Радикальної партії, але був виключений із фракції, а сьогодні увійшов до групи «Воля народу».

Спочатку спікер оголосив перерву, але після того, як сутичка продовжилася, достроково закрив засідання парламенту.

Раніше сьогодні Гройсман достроково закривав ранкове засідання парламенту через бійку Ляшка з Мельничуком.

Ляшко назвав Мельничука «тушкою», нагадавши, що Мельничук увійшов до групи «Воля народу». «Мельничук, який носить мандат народного депутата від Радикальної партії Ляшка, зрадив виборців, зрадив країну, працює сьогодні на ворога, на ФСБ», – сказав Ляшко.

Мельничук підтвердив, що першим ударив свого опонента, оскільки, за його словами, захищав свою гідність. На запитання про те, чому він увійшов до групи «Воля народу», Мельничук сказав, що не обрав провладні фракції, бо «від самого початку не голосував за той уряд, який зараз працює, і не хоче, щоб він далі працював, тому що політика, яку він провадить, заведе країну в прірву».

XS
SM
MD
LG