Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр Італії проведе в Москві переговори з Путіним і Медведєвим


Прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці
Прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці

Прем’єр-міністр Італії Маттео Ренці перебуває з візитом у Москви, де 5 березня проведе переговори з президентом Росії Володимиром Путіним і прем’єр-міністром Дмитром Медведєвим.

Кремль заявив, що в порядку денному переговорів є конфлікт в Україні та хід реалізації досягнутих 12 лютого Мінських угод. Також ітиметься про ситуацію в Сирії та Лівії і поширення загрози угруповання «Ісламська держава».

Переговори двох прем’єрів будуть присвячені співпраці в торговельно-економічній сфері, реалізації спільних промислових і високотехнологічних проектів, культурної взаємодії, ідеться в повідомленні Кремля.

3 березня Маттео Ренці був учасником відеоконференції, під час якої лідери США, Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії і Європейського союзу разом знову попередили Росію, що готові посилити санкції в разі подальших порушень мінських домовленостей про перемир’я на сході України.

Торгівля між Росією та Італією скоротилася через санкції Європейського союзу, які були запроваджені проти Москви через її роль у конфлікті на сході України та анексії Кримського півострова.

XS
SM
MD
LG