Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: Авдіївському коксохімічному заводу частково відновили енергопостачання


Авдіївка, 2 березня 2015 року
Авдіївка, 2 березня 2015 року

Аварійні бригади Держслужби з надзвичайних ситуацій і комунальників розпочали ремонтні роботи на повітряних лініях електропередач, які постачають електрику на Авдіївський коксохімічний завод, повідомила речниця ДСНС Наталя Бистра.

«Крім цього, рятувальники Донецького гарнізону ДСНС доставили на територію Авдіївського коксохімічного заводу сім генераторів. Авдіївською міською радою спільно з представниками енергопостачальної організації виконані заходи щодо забезпечення тимчасового живлення міського відділу міліції й АТС від дизель-генератора», – розповіла Бистра.

Авдіївський коксохімічний завод зазнає інтенсивного обстрілу з липня 2014 року. У лютому цього року в результаті прямого влучання снарядів зруйноване приміщення у будівлі заводоуправління, ще один снаряд пробив стіну у відділі кадрів. Пізніше кілька снарядів пробили дах у міській пожежній частині, розташованій біля центральної прохідної заводу, про що повідомляла Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, за минулу добу відновлено енергопостачання 5 населених пунктів Донецької і 6 населених пунктів Луганської області.

XS
SM
MD
LG