Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ: свідок вбивства Нємцова Ганна Дурицька звернулася в міліцію через загрозу її життю


Свідок убивства Бориса Нємцова Ганна Дурицька
Свідок убивства Бориса Нємцова Ганна Дурицька

Громадянка України Ганна Дурицька, яка стала свідком вбивства опозиційного російського політика Бориса Нємцова, звернулася в міліцію із заявою про загрозу її життю з боку невідомих. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

«5 березня 2015 року до Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області звернулася з заявою Ганна Дурицька, яка є свідком у справі за фактом вбивства опозиційного російського політика Бориса Нємцова, про загрозу її життю з боку невідомих осіб під час перебування за місцем проживання батьків», – йдеться в повідомленні.

За дорученням прокуратури Київської області слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції розпочато розслідування кримінального провадження.

Генеральний прокурор України Віктор Шокін доручив вжити заходів для захисту життя і здоров'я Дурицької.

У вечір вбивства 27 лютого Борис Нємцов прогулювався по Великому Москворецькому мосту з українською моделлю Ганною Дурицькою. Після вбивства російського опозиціонера дівчину відвезли у відділок, а потім упродовж двох днів з нею неможливо було сконтактувати. Після звернень родичів дівчини до неї пустили консула України в Росії. Незадовго після цього вона повернулася до Києва.

XS
SM
MD
LG