Доступність посилання

ТОП новини

СММ ОБСЄ: бойовики «ДНР» продовжують пошук тіл загиблих у Донецькому аеропорту


СММ ОБСЄ у Донецькому аеропорту, 4 березня, 2015
СММ ОБСЄ у Донецькому аеропорту, 4 березня, 2015

Бойовики «ДНР» продовжують діставати тіла загиблих у Донецькому аеропорту, повідомляють у Спостережній моніторинговій місії ОБСЄ.

«СММ відвідала Донецький аеропорт, де у новому терміналі «рятувальники» «ДНР» почали діставати тіла загиблих. 15 полонених чоловіків, яких представники «ДНР» назвали українськими військовими, що воювали у Донецькому аеропорту, були залучені для допомоги «рятувальникам» «ДНР» для пошуку останків тіл. Члени «ДНР», залучені до порушу тіл, повідомили СММ, що тіла спочатку будуть направлені до моргу у Донецьку, а потім до Дніпропетровська», – йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 6 березня.

Українська сторона наразі не називає точну кількість військових, які загинули під час оборони Донецького аеропорту.

Напередодні СММ ОБСЄ з посиланням на представників угруповання «ДНР» повідомила, що на території Донецького аеропорту бойовики утримують 100 українських військових.Українська сторона повідомлення про таку кількість полонених поки не коментувала.

У пʼятницю, 6 березня, президент України Петро Порошенко пообіцяв визволити з полону бойовиків 204 українські заручники.

22 січня українські військові залишили руїни нового терміналу Донецького аеропорту. Вони обороняли новий термінал летовища 242 дні – від 26 травня 2014 року, коли зі стратегічного об’єкту їм вдалося витиснути бойовиків.

XS
SM
MD
LG