Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу один військовий загинув, троє поранені


Андрій Лисенко, речник АТО
Андрій Лисенко, речник АТО

В зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу загинув один український військовий, троє отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

«Протягом цієї ночі інтенсивність провокативних обстрілів бойовиками українських позицій значно зменшилась. Разом з тим, продовжуються обстріли позицій підрозділів сил АТО в районі населених пунктів Луганське на артемівському напрямку, Авдіївка, Опитне, Піски на донецькому напрямку та Широкіне на маріупольському напрямку», – повідомив речник АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на донецькому напрямку відбувається накопичення військової техніки бойовиками, важке озброєння залишається у Донецьку, Макіївці, Жданівці та Харцизьку.

Сепаратисти на своїх сайтах пишуть, що українські військові за минулу добу 25 разів порушили режим тиші.

На початку березня бойовики заявили, що вже завершили відведення свого важкого озброєння. Українські силовики кажуть, що насправді сепаратисти перегруповують свої сили для завдання нових ударів. У суботу заступник керівника штабу АТО Валентин Федичев повідомив, що українські військові завершують відведення важкого озброєння від лінії зіткнення на Донбасі.

XS
SM
MD
LG