Доступність посилання

ТОП новини

На Київщині знайшли мертвим екс-депутата від Партії регіонів Мельника


У місті Українка Київської області знайшли застреленим колишнього депутата від Партії регіонів Станіслава Мельника. Про це Радіо Свобода повідомив начальник прес-служби обласної міліції Микола Жукович.

За його словами, тіло Мельника виявили ввечері 9 березня. На місці інциденту була виявлена мисливська рушниця, а також посмертна записка.

Жукович зазначив, що наразі проводиться низка експертиз.

Правоохоронці розслідують інцидент за статтею «умисне вбивство».

Станіслав Мельник був народним депутатом від Партії регіонів у Верховній Раді шостого скликання (2007-2012 роки), був членом парламентського комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Раніше, 28 лютого, колишнього депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири. У партії «Опозиційний блок» заявили, що «влада своїм цинічним цькуванням і публічними приниженнями довела Михайла Чечетова до відчайдушного самогубства».

Чечетов був фігурантом кримінальної справи щодо зловживання владою та службового підроблення під час ухвалення «диктаторських законів» 16 січня 2014 року. 21 лютого суд арештував Чечетова, але 23 лютого за нього внесли заставу.

XS
SM
MD
LG