Доступність посилання

ТОП новини

Міністр оборони Росії відвідав анексований Крим


Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав окупований Крим, де формується «міжвидове угруповання військ». Як повідомили в Міноборони Росії, він «заслухав командувача Чорноморським флотом адмірала Олександра Вітка про стан бойової готовності флоту, хід формування міжвидового угруповання військ у Криму, оснащення військових частин новими зразками озброєння і військової техніки, а також хід створення необхідної інфраструктури для базування нових кораблів і підводних човнів».

Шойгу перевірив хід будівництва об`єктів інфраструктури в місцях формування нових частин і підрозділів, Севастопольський президентський кадетський корпус і Чорноморське вище військово-морське училище імені Нахімова.

У Міноборони РосіїФ заявили, що цього року Чорноморський флот повинен одержати два фрегати, два малі ракетні кораблі, а також два дизель-електричні підводні човни.

Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим. 9 березня 2015 року телеканал «Россия 1» показав фрагмент документального фільму «Крим. Шлях на Батьківщину». У ньому президент Росії Володимир Путін розповідає про те, як ухвалювалося рішення про окупацію.

У березні 2014 року президент Росії Володимир Путін заперечував, що його країна ввела війська на територію Кримського півострова України.

XS
SM
MD
LG