Доступність посилання

ТОП новини

Колишнього голову Запорізької ОДА Пеклушенка знайшли мертвим – МВС


Сьогодні колишнього голову Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка знайшли мертвим. Про це Радіо Свобода повідомили у головному управлінні МВС Запорізької області.

«Ми факт того, що знайшли тіло підтверджуємо. Попередня версія – самогубство. Будуть розглядатися всі можливі варіанти. Слідча група працює», – повідомив старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю головного управління МВС в Запорізькій області Олександр Солошенко.

Близько 13:05 до чергової частини Запорізького райвідділку надійшло повідомлення про те, що у власному будинку у селищі Сонячне знайдено тіло колишнього голови Запорізької ОДА з вогнепальним поранення біля шиї.

Інформацію про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Олександр Пеклушенко обіймав посаду голови Запорізької облдержадміністрації з листопада 2011 року по березень 2014 року, протягом цього періоду він також очолював обласну організації Партії регіонів.

Пеклушенко був одним з фігурантів справи щодо розгону запорізького Майдану 26 січня 2014 року. Наразі справа розглядається в одному з судів Кіровограду.

Це вже друга резонансна смерть в Запорізькій області. 25 лютого стало відомо про смерть міського голови Мелітополя Сергія Вальтера. Як повідомили у міліції, вона настала внаслідок асфіксії – удушення. За даними інцидентом ведеться слідство.

XS
SM
MD
LG