Доступність посилання

ТОП новини

СБУ не бачить зв’язку між загибеллю колишніх регіоналів – Лубківський


Радник голови СБУ Маркіян Лубківський
Радник голови СБУ Маркіян Лубківський

Служба безпеки України не бачить зв’язку між загибеллю колишніх членів Партії регіонів, заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Очевидно, що кожен з таких випадків має свої, індивідуальні мотиви. Це страшні речі. Але ми не бачимо зв’язку між цими самогубствами», – зазначив він.

Лубківський уточнив, що розслідування цих інцидентів не належить до компетенції СБУ, але відомство допомагає Міністерству внутрішніх справ у встановленні істини.

Учора знайшли мертвим колишнього губернатора Запорізької області, члена Партії Регіонів Олександра Пеклушенка. Раніше цього тижня на Київщині знайшли мертвим колишнього народного депутата від Партії регіонів Станіслава Мельника.

28 лютого колишнього депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири.

У партії «Опозиційний блок» заявили, що «влада своїм цинічним цькуванням і публічними приниженнями довела Михайла Чечетова до відчайдушного самогубства».

Вчора після інформації про загибель Пеклушенка «Опозиційний блок» закликав міжнародну спільноту відреагувати на самогубства політиків в Україні.

XS
SM
MD
LG