Доступність посилання

ТОП новини

ФСБ може прийти до інших співробітників «Центру журналістських розслідувань» у Криму – адвокат


До співробітників кримської редакції «Центру журналістських розслідувань» можуть прийти силовики, повідомив адвокат Джеміль Темишев, коментуючи затримання журналістки «Центру» Наталії Кокоріної.

Як повідомляє «Крим.Реалії», Темишев порадив іншим співробітникам «Центру журналістських розслідувань» звернутися до адвокатів, оскільки «щодо них можуть проводиться слідчі дії».

Наталю Кокоріну допитували у ФСБ як свідка. За словами її адвоката Джеміля Темишева, це пов'язано з роботою «Центру журналістських розслідувань». Подробиць він не повідомив, пославшись на неможливість розголошувати подробиці, але зазначив, що Кокоріна була викликана на допит через публікацію, пов’язаною з батальйоном «Крим».

За словами Темишева, Кокоріну можуть знову викликати в ФСБ, також не виключена можливість проведення очної ставки.

13 березня співробітники ФСБ провели обшук у квартирі батьків ще однієї кримської журналістки Анни Андрієвської, яка після анексії півострова покинула Крим і зараз проживає у Києві. Батькові журналістки пред’явили рішення Сімферопольського суду, в якому йдеться, що проти Андрієвської порушили кримінальну справу за матеріал, в якому нібито містяться заклики до повалення влади у Криму.

XS
SM
MD
LG