Доступність посилання

ТОП новини

Завтра Рада розгляне звернення щодо введення на Донбас миротворців – Гройсман


Володимир Гройсман ©Shutterstock
Володимир Гройсман ©Shutterstock

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив, що завтра на розгляд парламенту буде внесено звернення до Ради Безпеки ООН та Ради ЄС щодо введення на територію Україну миротворців. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Також на виконання мінських домовленостей парламент має розглянути постанову та зміну до закону про особливий порядок місцевого самоврядування про визначення меж територій Донбасу, на яких буде здійснюватись такий особливий порядок. Цей особливий порядок буде здійснюватись тільки після проведення демократичних виборів до місцевих органів влади, за українськими законами і відповідно до міжнародних стандартів, виборів, які будуть визнані світовою спільнотою як вільні, демократичні і прозорі», – написав він.

Крім того, за словами Гройсмана, народні депутати мають розглянути закон про військові навчання за участю іноземних військових в 2015 році.

Раніше Гройсман повідомив, що Верховна Рада поточного пленарного тижня розгляне низку законопроектів щодо виконання мінських угод. ​

XS
SM
MD
LG