Доступність посилання

ТОП новини

Командування АТО заявляє, що сепаратисти втратили майже 15 тисяч бойовиків


Заступник командувача антитерористичної операції полковник Валентин Федичев заявляє, що з початку операції сепаратисти безповоротно втратили понад 14 тисяч 600 осіб особового складу.

Крім того, наводить його слова пресова служба Донецької обласної державної адміністрації, вони також втратили «майже 260 танків і 340 бойових броньованих машин, майже 170 РСЗВ, до 190 артилерійських систем, 16 літаків і вертольотів, 10 безпілотних апаратів, до 360 автомобілів».

Зокрема, цитує повідомлення його слова, тільки з початку цього року сепаратисти втратили понад 6 тисяч 400 осіб, у тому числі на дебальцевському напрямку 1995 осіб.

А з 15 лютого, коли набуло чинності чергове припинення вогню, «в результаті безперервних спроб бойовиків штурмувати позиції АТО і вогню у відповідь на їхні провокації противник втратив убитими майже 1 тисячу 300 людей особового складу, в тому числі на Дебальцевському напрямку – понад 600 осіб», мовиться в повідомленні.

Ніяких підтверджень чи заперечень цих заяв наразі ще не було.

Сторони воєнного протистояння на сході України регулярно значно завищують втрати противника і, як вважають, занижують власні втрати.

XS
SM
MD
LG