Доступність посилання

ТОП новини

Попередні дані Міноборони: дитину збив нетверезий військовий


(фото: facebook.com/vladymyr.berezin)
(фото: facebook.com/vladymyr.berezin)

Міністерство оборони України повідомляє, що, за попередніми даними, військовий за кермом броньованого тягача, який збив пішоходів у Костянтинівці, був у нетверезому стані.

Як наголосили у відомстві, вже затримані двоє військовослужбовців, яких підозрюються у скоєнні цього злочину, а командир їхнього підрозділу відсторонений від виконання службових обов’язків. Військова прокуратура розпочала слідство.

Голова Донецької ОДА Олександр Кіхтенко заявив, що видав розпорядження про обмеження продажу алкоголю військовим. «Ця заборона носить рекомендаційний характер, тому деякі магазини до нас не прислухаються. Ми будемо з ними працювати, щоб вони виконували це розпорядження», – сказав голова ОДА.

Глава Донеччини також повідомив, що дав вказівку керівнику обласної міліції взяти під особливий контроль питання продажу спиртних напоїв військовослужбовцям.

16 березня в Костянтинівці українська військова машина наїхала на пішоходів, унаслідок чого 8-річна дівчинка загинула на місці, до лікарні потрапила жінка.

Згодом близько ста осіб палили шини біля гуртожитку, де живуть військові, і побили кілька вікон. Потім іще близько 30 осіб перекрили вулицю біля місця пригоди й перекинули автомашину ДАІ.

XS
SM
MD
LG