Доступність посилання

ТОП новини

Укрзалізниця наполягає на законності звільнень керівництва Південно-західної залізниці


Укрзалізниця заявляє, що звільнення керівного складу Південно-Західної залізниці є «абсолютно легітимним» і забезпечить прозорий аудит підприємства.

Як заявили в прес-службі державної адміністрації залзничного транспорту, кадрове рішення відповідає законодавству.

«Звинувачення Південно-Західної залізниці у злочинності наказів Укрзалізниці є не лише безпідставними, а й містять провокативний характер для дестабілізації роботи галузі в цілому. Заяви та дії відстороненого керівництва Південно-Західної залізниці свідчать про його наміри зберегти свої доходні місця та вийти із-під контролю держави. Такі заяви підбурюють колектив підприємства та маніпулюють його настроями», – йдеться в повідомленні.

Укрзалізниця закликала колектив залізничників «не піддаватися на провокації» і заявляє, що ніяких звільнень, крім вже проведених, зокрема звільнень начальників дирекцій та інших керівників Південно-Західної залізниці не планується.

Раніше сьогодні Південно-Західна залізниця назвала незаконним рішення виконувача обов’язків Укрзалізниці Максима Бланка від 19 березня про звільнення керівного складу ПЗЗ і заявила, що не буде виконувати розпорядження і накази Укрзалізниці.

Укрзалізниця є органом керування залізничним транспортом України. До сфери її керування входить зокрема і Південно-Західна залізниця.

XS
SM
MD
LG