Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко доручив визначити стягнення для Коломойського через інцидент з журналістом


Петро Порошенко (©Shutterstock)
Петро Порошенко (©Shutterstock)

Президент Петро Порошенко доручив визначити стягнення для голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського через інцидент з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком.

«Вранці доручив Адміністрації президента отримати відповідні пояснення для того, щоб визначити стягнення, що буде винесено голові (Дніпропетровської обласної державної – ред.) адміністрації», – зазначив Порошенко на прес-конференції після зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Раніше парламентський комітет з питань свободи слова й інформаційної політики попросив Порошенка дати оцінку словам Коломойського на адресу журналіста Радіо Свобода.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський 20 березня в брутальній формі поспілкувався з журналістом Радіо Свобода Сергієм Андрушком. Інцидент трапився близько півночі біля офісу компанії «Укртранснафта», в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства.

Коли після шести годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що чиновник робить уночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста і запитав, чому той не цікавиться, як у приміщення компанії потрапили російські диверсанти.

XS
SM
MD
LG