Доступність посилання

ТОП новини

Убивство співробітника СБУ у Волновасі розкрито – Аваков


Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Убивство офіцера Служби безпеки України, яке сталося вранці 21 березня у Волновасі, розкрито. Про це у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Спеціальна операція МВС, СБУ і Генпрокуратури привела до затримання на цей момент уже 11 учасників бандформування, в тому числі чотирьох, які безпосередньо брали участь в інциденті, що призвів до загибелі офіцера СБУ. Під час обшуків вилучено незаконний збройний арсенал», – написав міністр.

Аваков додав, що «восьмеро учасників банди» затримані в Дніпропетровську, ще троє – в Донецькій області, решту ще шукають.

Міністр також розкрив деякі деталі подій 21 березня.

«Офіцер СБУ був убитий під час затримання трьох фур контрабанди, які бандити по об’їзних дорогах, минаючи блокпости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями «Правого сектора» і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію так званої «ДНР», – стверджує Аваков.

21 березня начальник Головного управління МВС у Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомив, що у Волновасі на Донеччині з автоматичної зброї вбили співробітника Служби безпеки України.

XS
SM
MD
LG