Доступність посилання

ТОП новини

«Народний фронт» заявив про сплановану кампанію проти цієї політичної сили


Партія «Народний фронт» заявляє про інформаційну атаку на Уряд і «Народний фронт» «з боку Росії та діячів, які обслуговують її інтереси в Україні». Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

«Викликає подив та чимало питань той факт, що колишній журналіст Сергій Лещенко захищає інтереси великого енергетичного російського бізнесу, а значить − і Кремля», − йдеться у повідомленні.

Зокрема, «Народний фронт» вказує на те, що Сергій Лещенко посилається на закордонні газети, які насправді є проросійськими та розміщують будь-які «брудні» та замовні статті.

У такому контексті партія коментує низку публікацій Лещенка про повідомлення в іноземних ЗМІ, які дискредитують народного депутата Миколу Мартиненка. Так, прес-служба вказує, що іноземні ЗМІ, такі як чеська газета Pravо, та швейцарська SonntagsZeitung не є авторитетними виданнями і мають низьку цитованість.

Сьогодні на своїй сторінці у Facebook народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко написав, що прокуратура Швейцарії розслідує кримінальну справу проти народного депутата Миколи Мартиненка.

«Прокуратура Берна підтвердила − у Швейцарії розслідують кримінальну справу проти Мартиненка за хабарі. а його рахунках заарештовано 30 мільйонів франків. Сам Мартиненко отримав запрошення на допит», − зазначив Лещенко.

При цьому Лещенко посилається на інформацію, отриману в офісі Генпрокурора Шіейцарії через посла цієї країни в Україні.

XS
SM
MD
LG