Доступність посилання

ТОП новини

Чотири депутати заявили про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка»


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Андрій Денисенко, Віталій Купрій, Валентин Дідич і Олександр Дубінін заявили про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка».

Під час прес-конференції у Дніпропетровську Денисенко заявив, що вихід парламентаріїв пов’язаний із тим, що триває дискредитація керівництва Дніпропетровської області, а найголовніше – з тим, що не виконується коаліційна угода.

Водночас Купрій заявив, що виходить із фракції «Блоку Петра Порошенка», пояснивши це незгодою з політикою президента.

«За таких обставин я змушений вийти з фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді. Закликаю всіх членів фракції БПП, які поділяють мою думку, долучитися до мене і створити окрему депутатську групу, яка не словом, а ділом впроваджуватиме в життя те, що було обіцяно людям в наших передвиборчих програмах», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Купрій також висловив переконання, що голова СБУ Валентин Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента України, «який фактично дестабілізує державну владу в регіоні».

Раніше голова СБУ Валентин Наливайченко звинуватив високопосадовців Дніпропетровської облдержадміністрації у фінансуванні міжрегіонального злочинного угруповання, зазначивши, що мова йде про Геннадія Корбана та Святослава Олійника, заступників голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського.

XS
SM
MD
LG