Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує інцидент з Найємом біля будівлі «Укрнафти»


Столична міліція розслідує інцидент з народним депутатом від фракції «Блок Петра Порошенка» Мустафою Найємом біля будівлі «Укрнафти», мовиться у повідомленні прес-служби головного управління МВС в Києві.

«22 березня надійшло повідомлення, що до будівлі, яка розташована на Нестеровському провулку, не пускають народного депутата України. На місці події до працівників міліції з заявою звернувся народний обранець. Чоловік повідомив, що невідомі особи в камуфляжному одязі заблокували вхід до установи і не пускають його всередину, тим самим перешкоджають його діяльності», – мовиться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

22 березня вхід до будівлі держпідприємства «Укрнафта»у Києві заблокували автоматники. За словами Мустафи Найєма, на його прохання потрапити всередину будівлі заступник голови правління «Укрнафти» Віктор Захаров заявив, що не може цього дозволити, оскільки «проводяться роботи» зі встановлення захисних споруд у зв'язку з можливими провокаціями. Після цього біля будівлі «Укрнафти» сталася сутичка між Найємом та людьми у камуфляжі.

XS
SM
MD
LG