Доступність посилання

ТОП новини

На сайті Інтерполу зникла інформація про розшук Княжицького


 Микола Княжицький
Микола Княжицький

Інтерпол прибрав зі свого сайту інформацію про розшук народного депутата від «Народного фронту» Миколи Княжицького.

Вчора, 23 березня, стало відомо, що Княжицького оголосили в розшук по лінії Інтерполу. На сайті Інтерполу було зазначено, що Княжицького розшукують за звинуваченнями у зґвалтуванні, у розшук депутата оголосили за запитом Камбоджі.

Згодом прес-служба депутата заявила, що інформація про злочин у Камбоджі є наклепницькою та сфальсифікованою. Крім того, у прес-службі Княжицького наголосили, що, за даними Держприкордонслужби, на момент скоєння злочину депутат перебував в Україні.

Раніше депутат подав до міліції заяву про погрози і тиск. У МВС повідомили, що народний депутат попросив розпочати розслідування фактів «погроз та тиску на його адресу, пов’язаних з його політичною позицією та інспірованих іноземними спеціальними службами і російськими пропагандистами». Правоохоронці зазначають, що були зафіксовані факти надання неправдивих даних до іноземних і міжнародних правоохоронних органів, інспіровані російськими спецслужбами, і сфальсифіковані кримінальні переслідування в країнах третього світу.

XS
SM
MD
LG