Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальники наразі не виявили живих на місці авіакатастрофи в Альпах


Вертоліт рятувальних служб біля місця авіакатастрофи на південному сході Франції, 24 березня 2015 року
Вертоліт рятувальних служб біля місця авіакатастрофи на південному сході Франції, 24 березня 2015 року

Міністр внутрішніх справ Франції Манюель Вальс повідомив, що вертоліт рятувальників приземлився біля місця катастрофи пасажирського авіалайнера у французьких Альпах, і тих, хто б вижив, наразі не виявили.

Раніше у вівторок, 24 березня, президент Франції Франсуа Олланд заявляв, що обставини катастрофи, хоча й іще повністю не відомі, наводять на думку, що ніхто не вижив.

Літак Airbus A320 німецької авіакомпанії Germanwings рейсу з Барселони до Дюссельдорфа впав у вівторок, 24 березня, як повідомляє компанія, в горах після швидкого зниження з первісної висоти польоту. У ньому було 150 людей, зокрема, за попередніми даними компанії, 67 громадян Німеччини, з них 16 школярів. Також повідомляють, що більшість пасажирів складали громадяни Німеччини, Іспанії й Туреччини.

Як повідомив речник МВС Франції П’єр-Анрі Бранде, авіалайнер упав у віддаленій гористій місцевості на висоті понад 2 тисячі метрів. За його словами, пошуково-рятувальні операції там будуть «надзвичайно складні і надзвичайно тривалі».

Міністерство закордонних справ України перевіряє, чи були громадяни України на борту літака.

XS
SM
MD
LG