Доступність посилання

ТОП новини

Заступник Коломойського Олійник теж іде у відставку


Святослав Олійник
Святослав Олійник

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник залишає свою посаду після відставки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Інформацію про це Олійник підтвердив в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Ми прийшли однією командою рік тому, тому що країна перебувала в надзвичайно складній ситуації. Йти повинна також вся команда. Питання про відставку чи невідставку не стоїть, ми разом прийшли, разом і маємо піти, якщо не будуть якісь інші домовленості. В даному випадку, я вважаю, всім треба піти», – сказав він Радіо Свобода.

Як зазначив Олійник, «очевидно, президентом вибраний дуже високий критерій, що стосується бізнесменів на посадах», і це має стосуватись «усіх, починаючи з бізнесменів в Адміністрації президента, самого президента, бізнесменів у Кабміні».

«Якщо закон один для всіх, то ми зацікавлені, щоб він був один для всіх. Якщо центральна влада цю планку не витримає, то це буде вибіркове застосування закону, це те саме, що Янукович і перспективи, відповідно, такі самі. Якщо планка буде витримана, тоді в нас є надія на сталий, нормальний розвиток нашої держави», – зауважив Святослав Олійник.

Він також заявив, що не знає новопризначеного голову Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, однак хоче побажати йому успіхів, адже «головне завдання спільне – щоб Дніпропетровщина залишалась захищеною і стабільною».

Він також запевнив, що команда Ігоря Коломойського «весь свій вплив і можливості витратить на те, що Дніпропетровщина залишалась спокійною і захищеною територією».

Що ж до планів у політиці, Святослав Олійник зазначив, що не виключає появи «команди як політичного суб’єкта».

У ніч на 25 березня прес-служба президента повідомила, що Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади керівника Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Відповідний указ глава держави підписав під час зустрічі з ним, йдеться в повідомленні. Після цього стало відомо про відставку одного з заступників Коломойського Геннадія Корбана.

На цю ж тему:

25.03.2015
Коломойський і його команда торік вчинили подвиг – Геращенко
далі

25.03.2015
За Коломойським пішов у відставку його заступник Корбан – Філатов

«В суботу відбудеться мітинг-концерт «За єдину Україну», на мітингу буде заслуханий річний звіт команди Коломойського» далі

25.03.2015
Після публічності конфлікту відсутність рішення Порошенка про відставку Коломойського не зрозуміли б на Заході – експерт

Новим головою Дніпропетровщини може стати Валентин Резніченко далі

XS
SM
MD
LG