Доступність посилання

ТОП новини

Придніпровська залізниця: невідомі підірвали колію на Дніпропетровщині


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Невідомі особи підірвали колію на перегоні Демурине – Просяна на межі Покровського і Межівського району Дніпропетровської області, які межують з Донеччиною. Інформацію про це підтвердили в дирекції Придніпровської залізниці. За повідомленням, інцидент стався 25 березня о 12:40.

За даними залізниці, на момент підриву колією рухався вантажний потяг із вугіллям за маршрутом Курахівка – Чаплине у складі 56 вагонів.

Унаслідок підриву сталося незначне пошкодження колії, один із вагонів зійшов з колії. Постраждалих немає.

Як повідомили в залізниці, зараз залізничний рух на ділянці Демурине – Просяна закритий.

«На місці інциденту працюють сапери і правоохоронці. За відсутності загрози рух поїздів в обох напрямках буде відкрито по парній колії. Ремонт пошкодженої ділянки колії виконуватимуть колійники Донецької залізниці», – йдеться у повідомленні.

У секторі зв’язків з громадськістю управління МВС України на Донецькій залізниці Радіо Свобода повідомили, що питання про початок кримінального провадження наразі вирішується. Що ж до версій, то, як заявили в міліції, їх можуть оприлюднити тоді, коли слідчо-оперативна група відпрацює місце події.

Восени 2014 року вибух на залізничній колії стався на Харківщині, у січні 2015 року – в Запорізькій області. В обох випадках ніхто не постраждав.

XS
SM
MD
LG