Доступність посилання

ТОП новини

У «дніпропетровської команди» немає конфлікту з Порошенком – Коломойський


(архівне фото)
(архівне фото)

У команди Коломойського немає конфлікту з президентом України Петром Порошенком. Про це сам колишній голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив у Дніпропетровську під час представлення нового керівника ОДА Валентина Рєзніченка.

За його словами, у нього з президентом «шикарні стосунки». Коломойський, зокрема, запевнив, що в нього немає конфлікту з президентом щодо європейського майбутнього України, щодо збереження миру у країні.

«У нас усе нормально, у нас нормальний діалог… Я вважаю, що я і моя команда не завжди мали рацію. Наша громадська діяльність і наша чиновницька діяльність іноді входили в суперечність одна з одною. Власне кажучи, пан президент довго заплющував на це очі», – заявив колишній посадовець.

Ігор Коломойський також пообіцяв допомогу новому голові Дніпропетровської ОДА і визнав, що стосовно кандидатури Валентина Рєзніченка з ним проводили консультації.

«Наша команда підтримає нового «губернатора» і допоможе йому», – сказав Коломойський.

Він також заспокоїв жителів Дніпропетровщини, наголосивши на тому, що й надалі сприятиме збереженню спокою в регіоні. «Ми нікуди не йдемо, ми тут, ми тут живемо разом із вами», – заявив Коломойський.

Петро Порошенко прибув у четвер, 26 березня, до Дніпропетровська, щоб представити нового голову обласної державної адміністрації Валентина Рєзніченка.

У ніч на середу, 25 березня під час зустрічі з Ігорем Коломойським президент України підписав указ про його відставку з посади голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

XS
SM
MD
LG