Доступність посилання

ТОП новини

У літаку, що впав на Волині, загинули двоє – міліція


За попередніми результатами огляду місця падіння літака Ан-2 у Волинській області експерти виявили рештки двох обгорілих тіл, повідомляють правоохоронці.

Також на місці події виявлено «залишки тютюнових виробів іноземного виробництва», повідомила прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

Станом на вечір у четвер, 26 березня, огляд припинений до ранку у зв’язку з погіршенням видимості в темну пору доби. Місце події міліція взяла під охорону.

Катастрофа сталася на території села Промінь Луцького району Волинської області в ніч на четвер: як повідомляла прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України, пілот, що здійснював несанкціонований політ, опустивши літак до небезпечної висоти, зачепив дах житлового будинку, після чого літак упав на дорогу в селі і спалахнув.

Спершу інформували про одного загиблого в літаку.

А прокуратура Волинської області повідомила, що літак Ан-2, що впав на Волині, був завантажений цигарками білоруського виробництва. За даними прокуратури, літак розбився, ймовірно, заходячи на посадку на імпровізовану злітно-посадкову смугу біля села.

XS
SM
MD
LG