Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував Стоєцького з правом звільнення при внесенні застави у понад мільйон гривень


Стоєцький під час затримання в Кабміні
Стоєцький під час затримання в Кабміні

Суд заарештував колишнього заступника голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України Василя Стоєцького з правом звільнення при внесенні 1 мільйона 182 тисячгривень застави. Відповідну ухвалу оголосив сьогодні суддя Печерського районного суду Києва Ігор Козлов, передає УНІАН.

Відповідно до рішення суду, підозрюваний або інша особа можуть внести зазначену суму до 23 травня, після чого підозрюваний має бути негайно звільнений з-під варти. Також Стоєцький в разі звільнення з- під варти має з’являтися за першим викликом до органів досудового слідства, не залишати постійне місце проживання.

Обґрунтовуючи винесену ухвалу, суд зазначив, що перебуваючи на волі, підозрюваний може впливати на свідків. Зазначена ухвала може бути оскаржена упродовж 5 днів в Апеляційному суді Києва. Також судом було відмовлено в задоволенні клопотання з боку захисту про відвід двох суддів.

Раніше сьогодні Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського у вигляді утримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в 1 мільйон 184 тисячі гривень.

Сергієві Бочковському та його заступнику Василю Стоєцькому інкримінують організацію злочинних схем закупівлі пального у приватних компаній за завищеними цінами. Їх затримали 25 березня на засіданні Кабінету міністрів.

XS
SM
MD
LG