Доступність посилання

ТОП новини

Мельничук заявляє про непричетність до викрадення директора «Укрспирту»


Сергій Мельничук
Сергій Мельничук

Колишній командир батальйону «Айдар», народний депутат Сергій Мельничук заявляє про свою непричетність до організації викрадення директора «Укрспирту» Михайла Лабутіна. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Також я заперечую і сам факт «викрадення» пана Лабутіна. Пан Лабутін нещодавно публічно дав конференцію, у якій спростував будь-які чутки про своє викрадення, а також вказав на справжніх злочинців та корупціонерів, які й досі при владі!Цю кримінальну справу фальсифікують, як і решту справ проти айдарівців, яких зараз тримають у СІЗО по сфабрикованих справах», – заявив він.

«Генеральний прокурор не хоче дивитися правді у вічі та брати до уваги наявні докази, але справа з псевдовикраденням Лабутіна висмоктана з пальця, – додав Мельничук.

Раніше народний депутат Мустафа Найм оприлюднив відповідь ГПУ назапит, у якій повідомляється про розслідування щодо Мельничука кримінальних проваджень. Зокрема його підозрюють у залученні бійців «Айдару» до викрадення директора підприємства «Укрспирт» Михайла Лабутіна.

XS
SM
MD
LG