Доступність посилання

ТОП новини

Фабрику Roshen у російському Липецьку обшукують – ЗМІ


Фабрика Roshen у російському Липецьку (архівне фото)
Фабрика Roshen у російському Липецьку (архівне фото)

У Росії співробітники правоохоронних органів заблокували роботу на кондитерській фабриці Roshen у Липецьку, повідомляють російські ЗМІ.

Як повідомляє LifeNews, персонал не випускають із території заводу, робота КПП на вхід також призупинена. За словами працівників, люди в масках оточили підприємство, весь персонал зібрали в актовому залі рано вранці 1 квітня, а о восьмій ранку оперативники почали обшуки.

Як повідомляє місцеве видання GOROD48, серед людей, які заблокували фабрику, є співробітники місцевого управління ФСБ.

Про те, з чим пов’язані слідчі дії, наразі невідомо.

Наприкінці 2014 року стало відомо, що в Росії слідчі припинили кримінальну справу стосовно української кондитерської компанії Roshen, фактичним власником якої є президент України Петро Порошенко.

Кримінальну справу стосовно української кондитерської корпорації Roshen порушили два роки до того. Російський холдинг «Об’єднані кондитери» вимагав від компанії виплати понад двох мільярдів рублів за нібито незаконне використання товарного знака. У березні 2014 року Тверський суд Москви заарештував російські рахунки Roshen.

Порошенко обіцяв продати свій бізнес, зокрема компанію Roshen, після обрання його президентом. Він переміг на виборах глави держави 25 травня 2014 року.

XS
SM
MD
LG