Доступність посилання

ТОП новини

Студенти КНУ та сестри Тельнюк виставою збирають кошти на бійців АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Київський національний університет імен Шевченка виступає одним із організаторів благодійного проекту «Повертайся живим» спільно з Київським муніципальнимакадемічним театром опери і балету для дітей та юнацтва і «ТЕЛЬНЮК: СЕСТРИ». Про це в ефірі програми «Молодь плюс» сказала студентка університету, координаторка групи волонтерів Катерина Таранова.

«Всі кошти будуть пущені на лікування і перевезення трьох поранених бійців. Один із них – військовий репортер, його зачепило під час виконання його професійних обов’язків. Один із них є випускником університету. Взагалі викладачів, аспірантів, студентів-добровольців, мобілізованих випускників Військового інституту КНУ воює близько 100», – зазначила Таранова.

В основі сюжету «Повертайся живим» покладена історія життя Героя нашого часу – юнака, який пройшов шлях подій Революції Гідності. Втілив у життя ідею та перетворив її у симфонічно-театральне дійство режисер театру Дмитро Тодорюк. Диригент театру Олексій Баженов оркестрував музику Лесі Тельнюк для виконання симфонічним оркестром. Прем’єра вистави відбудеться 22 квітня.

XS
SM
MD
LG