Доступність посилання

ТОП новини

Культфронт: Яким має бути Меморіал Небесної Сотні?


Ілюстрація зі сторінки Oleksii Kuvitanov у Facebook
Ілюстрація зі сторінки Oleksii Kuvitanov у Facebook

Свіжий «Культфронт» – про увічнення подій Революції гідності, колективну пам’ять і міський простір

Від понеділка, 6 квітня, в інтернеті можна проголосувати за найкращий проект конкурсу «Територія гідності». Департамент містобудування й архітектури КМДА оприлюднив пропозиції з оновлення громадського простору центру Києва й, зокрема, проекти Меморіалу Революції гідності й Героїв Небесної Сотні.

У конкурсі «Територія гідності» – всього 4 номінації: «Громадський простір Майдану та центрального ядра Києва», «Меморіалізація подій Революції гідності та увічнення пам`яті Героїв Небесної Сотні», «Міжнародний культурний центр «Український Дім на Європейській площі» та «Багатофункціональний музейний комплекс «Музей Майдану/Музей Свободи». Голосування за посиланням триватиме до 1 травня 2015 року.

Про увічнення подій Революції гідності й загалом – про колективну пам’ять і міський простір поговоримо у понеділок о 17:00 в ефірі «Культфронту» – спільного проекту Радіо Свобода та «Форуму видавців». Гості – культурологи Світлана Шліпченко і Владислава Осьмак (які також є членами експертної групи конкурсу).

Прямий ефір буде доступний на сайті Радіо Свобода та за посиланням у Youtube. Телефонуйте до нашої студії за номером 044 490 30 74 і стежте за нашим «Твіттером».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG