Доступність посилання

ТОП новини

Мінінфраструктури: Wizz Air Україна не ліквідуватимуть


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Найбільший лоу-костер Європи, угорська авіакомпанія Wizz Air збереже свою дочірню компанію в Україні – Wizz Air Україна, повідомив перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер.

За його словами, про це йшлося під час зустрічі з керівництвом угорської авіакомпанії, яку ініціювало міністерство.

«Wizz Air Україна залишається, як тільки вони зрозуміють, що рівень ризиків для них знижений, вони цю компанію перезапустять», – сказав він.

Крім того, за словами першого заступника міністра інфраструктури, Державіаслужба України вже переоформила дозволи на польоти до Польщі, Німеччини, Кіпру, тривають переговори про польоти угорської компанії між Україною й Італією, Іспанією, для чого необхідні дозволи цих країн.

Міністерство також пропонує компанії виконувати рейси зі Львова.

Окрім цього, Шульмейстер повідомив, що угорський авіаперевізник виконуватиме рейси з Угорщини до Вільнюса та Софії, також тривають переговори про виконання ним рейсів із цих міст в Україну.

В авіакомпанії наразі не коментували цю заяву.

Наприкінці березня авіакомпанія Wizz Air повідомила, що дочірня компанія в Україні припинить свою діяльність із 20 квітня.

В авіакомпанії такий крок пояснили конфліктом на сході України і нестабільністю гривні. Wizz Air заявляє, що буде готова до розширення активностей в Україні, коли ситуація на ринку покращиться.

XS
SM
MD
LG