Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов критикує повільне зведення оборонних рубежів у зоні АТО


Олександр Турчинов перевірив готовність оборонних рубежів у зоні АТО
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:51 0:00

Олександр Турчинов перевірив готовність оборонних рубежів у зоні АТО

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов висловив незадоволення тим темпом, яким зараз зводяться фортифікаційні споруди в зоні проведення антитерористичної операції, повідомила прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, «в будь-який час російсько-терористичні угруповання можуть відновити активні наступальні дії». «Тому ми не маємо права працювати звичайними темпами. Зведення оборонних рубежів повинне здійснюватись цілодобово», – сказав він під час перебування в зоні АТО, де перевіряв готовність оборонних рубежів.

Він також узяв участь у перевірці та випробуванні нових фортифікаційних споруд.

Крім того, секретар РНБО побував на передньому краї оборони біля села Широкина неподалік Маріуполя, де, всупереч мінським домовленостям, відбувається найбільша кількість обстрілів з боку сепаратистів, мовиться в повідомленні.

«Разом із військовим керівництвом зони проведення АТО та сектору «М» відбулось обговорення ситуації на південному напрямі оборони з бійцями Збройних сил та Нацгвардії, які мужньо обороняють підступи до Маріуполя», – повідомила прес-служба РНБО.

Ватажки сепаратистів на сході останніми днями знову почали говорити про необхідність їхнього наступу на контрольовані владою України території. Зокрема, вони заявляють про мету окупувати Маріуполь. Село Широкине є стратегічно важливим пунктом для здійснення чи, навпаки, відвернення наступу на це місто.

Під Харковом зводять оборонні укріплення для відсічі у разі нападу Росії
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:21 0:00

XS
SM
MD
LG