Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ Росії лякають «американськими вояками-педофілами» у Києві


У Службі безпеки України назвали такі вигадки «повною нісенітницею»

17 квітня російські ЗМІ лякали «американськими військовими педофілами» в Києві. У СБУ назвали такі вигадки нісенітницею.

17 квітня російські та проросійські ЗМІ масово надрукували новину про те, що буцімто в Києві четверо американських військових зґвалтували українських дітей.

«Видання «Русская сила» повідомляє про жахливий випадок у Києві: четверо американських військовослужбовців зґвалтували двох дівчат. Одній із них уже виповнилося тринадцять, іншій – ще ні. Двоє зі злочинців-педофілів – співробітники приватних військових компаній, двоє інших – з армії США», – розповіли на сайті каналу Міноборони Росії «Звезда».

Першоджерелом такої новини став блог Тетяни Волкової, яка сама про себе пише, що вона уродженка Москви, і є балетмейстером, веб-дизайнером, водієм вантажівки та юристом.

Матеріал у її блозі називається: «Україна повинна знати імена своїх рятівників». Серед деталей такої інформації вона зазначила, що буцімто працівники української міліції хотіли затримати «педофілів» у ресторані на вулиці Володимирській, але їм перешкодили співробітники Служби безпеки України.

Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська у коментарі для Радіо Свобода назвала таку інформацію «повною нісенітницею» і відмовилась від будь-яких інших коментарів з цього приводу. «Я навіть не хочу коментувати цей «полный бред»», – заявила вона.


На цю ж тему:

17.04.2015
ЄС створює команду для боротьби із брехнею Росії

Москва добре підготувала машину пропаганди, а ЄС тільки щойно це усвідомив – євродепутат Петрас Ауштрявічус далі
16.04.2015
Канал «Россия-1» використав фотофейк – як «доказ» «провокацій Києва»

У списку тих, хто за версією російського телеканалу чинитимуть провокації на Донбасі, є представники ОБСЄ далі
14.04.2015
Сергій Лавров «призначив» Яроша радником Порошенка

А канал Міноборони Росії «Звезда» повідомив про «ініціативу знесення пам’ятника Ватутіну у Києві» далі

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG