Доступність посилання

ТОП новини

Широкине і донецький аеропорт залишаються найбільш гарячими точками в зоні АТО – речник


В штабі антитерористичної операції повідомляють про збільшення за минулу добу кількості випадків порушення режиму тиші бойовиками і напружену ситуацію біля Широкиного та в районі донецького аеропорту. Про це прозвітував на брифінгу речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Найбільш напруженим на донецькому напрямку залишається район донецького аеропорту. Бойовики обстрілюють позиції сил АТО поблизу населених пунктів Авдіївка, Піски, Опитне, а також шахти Путилівської. Крім цього, поблизу Горлівки режим припинення вогню з боку незаконних збройних формувань постійно порушується в районі населених пунктів Майорськ та Ленінське. Здебільшого бойовики застосовують міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. На vаріупольському напрямку район селища Широкіне залишається найгарячішою точкою. Більшість обстрілів з боку бойовиків зафіксовано в другій половині дня», – повідомив Мотузяник.

За словами речника АТО, на Луганщині активність бойових дій є низькою. Окремі інциденти порушення режиму тиші зафіксовані поблизу міст Щастя та Станиця Луганська.

За минулу добу внаслідок бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще семеро отримали поранення.

Раніше у штабі АТО повідомляли про 30 обстрілів бойовиками позицій українських військових з вечора суботи і до півночі, тоді як сепаратисти на своїх сайтах заявляють про 59 випадків порушення режиму тиші українськими військами.

XS
SM
MD
LG