Доступність посилання

ТОП новини

Очільник ДАІ подає у відставку після розслідування Радіо Свобода


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляє, що задовольнив рапорт про відставку виконувача обов’язків начальника Державної автоінспекції України Олександра Єршова, який той щойно подав.

«За фактами питань, порушених у пресі останнім часом, призначено службове розслідування», – написав він у фейсбуці, відповідаючи на запитання про долю «головного даїшника».

Олександр Єршов став останніми днями об’єктом двох журналістських розслідувань проекту Радіо Свобода і Першого суспільного телеканалу «Схеми».

Зокрема, журналісти «Схем» спіймали Єршова на брехні у декларації за попередній рік: він приховував від контрольних органів елітний триповерховий маєток у Києві.

Крім того, вони з’ясували, що члени родини Єршова їздять на дорогих елітних автівках вартістю близько 100 тисяч доларів кожна. При цьому державні номерні знаки перекидаються між цими автами, а елітний мотоцикл, на якому їздить сам Єршов, у базі ДАІ значиться як КамАЗ. А доньки Єршова у своїх публічних акаунтах в соцмережах розміщують фотографії з розкішними автомобілями та звітами з далеких подорожей, в які літають бізнес-класом та зупиняються у п’ятизіркових готелях.

Арсен Аваков призначив Олександра Єршова на посаду виконувача обов’язків голови ДАІ МВС України 4 квітня 2015 року після того, як у відставку з посади пішов Олександр Сіренко.

XS
SM
MD
LG