Доступність посилання

ТОП новини

Аброськін: обстрілами заводу в Авдіївці бойовики шантажують на гроші його працівників


В’ячеслав Аброськін, начальник ГУ МВС України в Донецькій області
В’ячеслав Аброськін, начальник ГУ МВС України в Донецькій області

Начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В’ячеслав Аброськін називає обстріл Авдіївського коксохімічного заводу шантажем бойовиків з вимогою отримання грошової винагороди за припинення збройних атак.

«Біля заводу немає військових частин, бо якби вони були, можна було зрозуміти масований обстріл саме цієї території. Проглядається наступна зв'язок – у бойовиків закінчилися гроші і тепер вони шантажують заводчан «гроші в обмін на життя без вогню», – написав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, в Адіївці зараз немає зв’язку, електрики і водопостачання.

«Авдіївський коксохім зупинився. Більше 70 снарядів за два дні впали на територію заводу. Місто без електрики і водопостачання», – написав Аброськін.

Раніше адміністрація Авдіївського коксохімічного заводу, що входить до групи «Метінвест» Ріната Ахметова, заявила: через обстріли і розрив снарядів підприємство зупинило свою роботу. Днями через обстріли загинула одна людина, двоє були поранені.

У штабі АТО підтверджують обстріли бойовиками Авдіївки, сепаратисти заявляють, що то українська сторона порушує перемир’я.

XS
SM
MD
LG