Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині на розтяжці підірвалися двоє бійців, один загинув – влада


У Станиці Луганській на розтяжці підірвалися двоє українських військових, один із них загинув, один – тяжко поранений, повідомляє голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За повідомленням на сайті Москаля, це сталося 27 травня вдень, бійці виконували бойове завдання біля берега Сіверського Донця й зачепили розтяжку з гранатою.

За даними влади Луганщини, протягом минулої доби бойові дії відбувалися в кількох гарячих точках уздовж лінії розмежування, що проходить по Луганській області. «Бойовики з Веселої Гори неодноразово обстрілювали з гранатометів і мінометів Щастя (як уже повідомлялося, внаслідок прямого влучення міни у відкритий розподільчий пристрій частина області до ранку залишалася без електроенергії). У Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцева) через обстріли з боку окупованого Калинового пошкоджені лінії електропередач. Станом на ранок половина села, яке забезпечується електроенергією з Донецької області, залишається без світла, ремонтні бригади намагаються усунути пошкодження», – йдеться в повідомленні.

За даними адміністрації, на околиці Кримського, а також у Попасній протягом ночі періодично спалахували перестрілки з автоматичної зброї. Обидва населені пункти залишився поза зоною ураження, ніхто з мирних мешканців і військових не постраждав, уточнює прес-служба Москаля.

За даними прес-центру АТО, у ніч з 27 на 28 травня проросійські бойовики на сході України не припиняли обстрілів позицій українських військових на всіх напрямках.

Сепаратисти ж звинувачують у порушенні режиму припинення вогню українських силовиків.

XS
SM
MD
LG